Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Billige trapper


Billige trapper

Scan Trapper A/S står klar til at løse alle opgave indenfor produktion og levering af billige trapper, altaner og gelændere. Alle opgaver løses individuelt så den enkelte opgave tilpasse dine ønsker og behov.

Vi har har gennem årene opbygget en eksport af især spindeltrapper. De primære markeder er Tyskland, Norge og England, men vores trapper er også meget populære på det danske marked.

Du finder trapper i mange prisklasser her hos Scan Trapper, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud så vi kan give dit et tilbud på en billige trappe i høj kvalitet.
 
Det er både indendørs og udendørs trapper, spindeltrapper, flugtveje og meget mere. Så klik dig rundt på sitet og bliv inspireret eller kontakt os.
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk