Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Cetificering


CE mærkning

Scan Trapper er certificeret iht. EN1090-1 og må derfor CE mærke de leverede produkter. CE mærkningen er et lovkrav fra 1/7 2014 for alle trappeproducenter. Scan Trapper A/S lever naturligvis op til de nye krav.

CE står for Conformité Européenne, dvs. Europæisk ensartethed.
 

Baggrunden for certificeringen.

Baggrunden for certificeringen er resultatet af byggevaredirektivet, der kræver at byggekomponenter i stål og aluminium skal CE-mærkes fra den 1. juli 2014. For at kunne udføre denne CE-mærkning, skal virksomheden være certificeret iht. EN1090-1

Egenkontrol

Kvaliteten af vores produkter sikres gennem et internt kontrol system som tager vare på alt fra projektering til montage.

Dansk Trappe Kontrol

Medlemskabet af DKT (Dansk Trappe Kontrol) betyder at både produkter og kontrolsystemer kontrolleres løbende.

Svejsecertifikater

Et væsentligt element i fremstillingen af ståltrapper er svejsning. Hos SCAN-TRAPPER A/S har alle smede derfor svejsecertifikat. 
Nyeste cases
17-11-2023
Danske Banks Ny hovedsæde i Postbyen
Vi har de sidste 4 år arbejdet med historiens største ordre hos Scan Trapper A/S. 31 vindeltrapper, 1700 m stålværn og meget meget mere.. Vi er nu nået til vejs ende og er utrolig stolte at resultatet.
Læs mere
08-04-2022
Rudolf Steiner Schule i Hamborg
Scan Trapper A/S har netop afsluttet dette meget komplicerede projekt på Rudolf Steiner Schule i Hamborg. Der var stillet store krav til flugtvej i forbindelse med en renovering og undvigelse af skolen. De over 100 år gamle bygninger var ikke ens og der var udmuringer, sålbænke og gesimser alle vegne. Et spændende projekt som har stillet store krav til projektering og udførelse. Produktionen og montage gik over alt forventning og her ses så resultatet. En Rudolf Steiner-skole er en skole som bygger på østrigeren Rudolf Steiners uddannelsesfilosofi, som har sit udspring i antroposofien. Skolerne lægger vægt på at uddanne hele barnet og på at fremme kreativitet. Kunstneriske fag, organiske former og naturlige materialer spiller en stor rolle i undervisningen. Rette vinkler undgås, da de ikke findes i naturen. Skolefagligt er eleverne på niveau med tilsvarende alderstrin i folkeskolen.
Læs mere
05-01-2022
Green Solutions House – Ny hotelfløj
Vi har i efteråret leveret indvendige trapper og værn, udvedige flugtvejstrapper og altanværn til dette grønne og nytænkende projekt på Bornholm. Bygningen er opført hovesagligt af massive CLT-træelementer og er en af de første af sin slags i Danmark og kommer til at være en del af læren om fremtidige CLT-byggerier i Danmark.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk