Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Cetificering


CE mærkning

Scan Trapper er certificeret iht. EN1090-1 og må derfor CE mærke de leverede produkter. CE mærkningen er et lovkrav fra 1/7 2014 for alle trappeproducenter. Scan Trapper A/S lever naturligvis op til de nye krav.

CE står for Conformité Européenne, dvs. Europæisk ensartethed.
 

Baggrunden for certificeringen.

Baggrunden for certificeringen er resultatet af byggevaredirektivet, der kræver at byggekomponenter i stål og aluminium skal CE-mærkes fra den 1. juli 2014. For at kunne udføre denne CE-mærkning, skal virksomheden være certificeret iht. EN1090-1

Egenkontrol

Kvaliteten af vores produkter sikres gennem et internt kontrol system som tager vare på alt fra projektering til montage.

Dansk Trappe Kontrol

Medlemskabet af DKT (Dansk Trappe Kontrol) betyder at både produkter og kontrolsystemer kontrolleres løbende.

Svejsecertifikater

Et væsentligt element i fremstillingen af ståltrapper er svejsning. Hos SCAN-TRAPPER A/S har alle smede derfor svejsecertifikat. 
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk