Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Flugtvejstrappe


Scan Trapper A/S laver også flugtvejstrapper

Scan Trapper A/S udvikler, leverer og monterer flugtvejstrapper. Det gælder alle former for flugtvejstrapper, både til indendørs og udendørs brug, som udføres både som spindeltrappe og ligeløbstrapper mm.
 
Når vi udfører flugtvejstrapper, så er det altid i tæt dialog med kunden. Vi sørger altid for, at det færdige produkt både lever op til kundes forventninger i forhold til både sikkerhed og design.
 
"Intet er for stort, intet er for småt" - Det er vores motto og det er en afspejling af virkeligheden. Det betyder at vi har erfaringer med alle typer af trapper og derfor også flugtvejstrapper i alle størrelser og udformninger.
 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om netop dit projekt og hvordan vi kan lave den perfekte flugtvejstrappe til dig eller din virksomhed. Vi sidder altid klar til at give kompetent og seriøs rådgivning.
 
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk