Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Flugtvejstrappe


Scan Trapper A/S laver også flugtvejstrapper

Scan Trapper A/S udvikler, leverer og monterer flugtvejstrapper. Det gælder alle former for flugtvejstrapper, både til indendørs og udendørs brug, som udføres både som spindeltrappe og ligeløbstrapper mm.
 
Når vi udfører flugtvejstrapper, så er det altid i tæt dialog med kunden. Vi sørger altid for, at det færdige produkt både lever op til kundes forventninger i forhold til både sikkerhed og design.
 
"Intet er for stort, intet er for småt" - Det er vores motto og det er en afspejling af virkeligheden. Det betyder at vi har erfaringer med alle typer af trapper og derfor også flugtvejstrapper i alle størrelser og udformninger.
 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om netop dit projekt og hvordan vi kan lave den perfekte flugtvejstrappe til dig eller din virksomhed. Vi sidder altid klar til at give kompetent og seriøs rådgivning.
 
Nyeste cases
19-01-2021
Tårs Vandtårn
Fedt at Scan Trapper A/S fik lov til at være med i dette spændende projekt. Og dejligt at arkitekterne syntes at der skulle en ordentlig trappe til.. Læg specielt mærke til det kunsteriske gelænder. Det gav smeden lidt mere at tænke over end normalt. Projektet er udviklet i et partnerskab mellem Tårs Borgerforening, skolen, borgere og Tårs Vandværk. En renovering og indretning af tårnet, hvor rummene kan bruges til undervisning af skolens elever og aktiviteter for unge. Fra plateauet på toppen kan udsigten nydes over Tårs og et kig omkring i det vendsysselske landskab. Der bliver mulighed for rappelling og klatreaktiviteter. Tårs Vandværk har opnået finansiering af projektet med fondsmidler Arbejdet med projektering, udarbejdelse af udbudsmateriale, udbud er igangsat Realisering forventes at være i efterår 2018 – forår 2019
Læs mere
19-01-2021
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk