Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Franske Altaner


Franske Altaner

Scan Trapper A/S udfører alle former for franske altaner. Vi skræddersyer og tilpasser de enkelte ønsker omkring størrelse, funktionalitet og materialevalg.

Herunder ses et par at de mange muligheder.

Billede 01

Rathlousgade, Odder

Håndliste Rundstål
Baluster Fladstål
Medløber Stålrør
Udfyldning Rundstål
Overflade stål Varmgalvaniseret

Billede 02

Øster Kirkevej, Herning

Håndliste Rundstål
Baluster Rundstål
Medløber Rundstål
Udfyldning Glas
Overflade stål Varmgalvaniseret

Billede 03

Torvebyen, Køge

Håndliste Rundstok Mahogni
Baluster Fladstål
Glasbeslag U-profil
Udfyldning glas
Overflade træ
Overflade stål
Olie
Galvaniseret
Nyeste cases
17-11-2023
Danske Banks Ny hovedsæde i Postbyen
Vi har de sidste 4 år arbejdet med historiens største ordre hos Scan Trapper A/S. 31 vindeltrapper, 1700 m stålværn og meget meget mere.. Vi er nu nået til vejs ende og er utrolig stolte at resultatet.
Læs mere
08-04-2022
Rudolf Steiner Schule i Hamborg
Scan Trapper A/S har netop afsluttet dette meget komplicerede projekt på Rudolf Steiner Schule i Hamborg. Der var stillet store krav til flugtvej i forbindelse med en renovering og undvigelse af skolen. De over 100 år gamle bygninger var ikke ens og der var udmuringer, sålbænke og gesimser alle vegne. Et spændende projekt som har stillet store krav til projektering og udførelse. Produktionen og montage gik over alt forventning og her ses så resultatet. En Rudolf Steiner-skole er en skole som bygger på østrigeren Rudolf Steiners uddannelsesfilosofi, som har sit udspring i antroposofien. Skolerne lægger vægt på at uddanne hele barnet og på at fremme kreativitet. Kunstneriske fag, organiske former og naturlige materialer spiller en stor rolle i undervisningen. Rette vinkler undgås, da de ikke findes i naturen. Skolefagligt er eleverne på niveau med tilsvarende alderstrin i folkeskolen.
Læs mere
05-01-2022
Green Solutions House – Ny hotelfløj
Vi har i efteråret leveret indvendige trapper og værn, udvedige flugtvejstrapper og altanværn til dette grønne og nytænkende projekt på Bornholm. Bygningen er opført hovesagligt af massive CLT-træelementer og er en af de første af sin slags i Danmark og kommer til at være en del af læren om fremtidige CLT-byggerier i Danmark.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk