Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

DSV Hedehusene

24. september 2013

Scan Trapper har vundet trappeentreprisen til et nyt globalt hovedsæde samt distributions central for transport- og logistik virksomheden DSV i Hedehusene.

Entreprisen indeholder bl.a. 400 m glasværn og en 3 etagers fordelingstrappe.

Domicilet på 13.000 m2 er disponeret i 4 etager omkring et atrium med reception, omklædning, mødecenter og kantine i stueplan og arbejdspladser i åbne kontorer på de øvrige etager. I stueplan er kantinen indrettet med spisepladser til +300 personer og adskilt mod atriet af en glasvæg, der kan foldes op så hele rummet kan bruges til store firma-events. Fra kantinen er der direkte udgang til en stor terrasse, så frokosten i godt vejr kan nydes udendørs. I tilknytning til administrationsbygningen skal der opføres en terminalbygning på 15.000 m2 til omlastning af gods. Bygningerne forbindes med en gangbro.
Tilknyttet fil:    Bygningen set udefra (183 Kb)
Nyeste cases
24-05-2017
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
06-02-2017
Åbyen i Århus
Scan Trapper A/S er godt igang med montage af altanerne ved Åbyen i Århus. Projektet som kan betegnes som den største enkeltstående ordre i Scan Trappers historie, er bestående af 136 altaner, 200m gelænder på tagterrasser, Gelænder til 8 betontrapper i 6 etager, samt flere udendørs flugtvejs trapper.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk