Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

AP Huset Amerika Plads

9. december 2015

I forbindelse med at A.P. Møller - Mærsk bygger nyt kæmpe kontorhus på Amerika Plads har Scan Trapper A/S vundet trappe-entreprisen. Det ny kontorhus er i 6 etager og skal rumme plads til 800 medarbejdere i Gruppen, der i dag sidder spredt i København.

Entreprisen består af fordelingstrapper i 6 etager og inkluderer også 420 m atriumværn med glasafskærmning i forskellige højder.

Arkitekten skriver følgende om byggeriet "Et internt multibrugerhus skal samle godt 800 medarbejdere fra forskellige Maersk afdelinger i en ’organisations-hub’ på Amerika Plads. Huset slår et blødt sving om hjørnet ud mod Kalkbrænderihavnsgade og også indadtil mod selve pladsen for at bidrage til imødekommende byrum, hvor boliger, erhverv, butikker og restauranter blandes. Bygningen har en fem meter høj stueetage med funktioner der også udadtil kommer til at interagere med livet på pladsen og skabe en semi-offentlig zone."
Tilknyttet fil:    Facade (76 Kb)
Nyeste cases
24-05-2017
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
06-02-2017
Åbyen i Århus
Scan Trapper A/S er godt igang med montage af altanerne ved Åbyen i Århus. Projektet som kan betegnes som den største enkeltstående ordre i Scan Trappers historie, er bestående af 136 altaner, 200m gelænder på tagterrasser, Gelænder til 8 betontrapper i 6 etager, samt flere udendørs flugtvejs trapper.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk