Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Europaskolen - Ny Carlsberg vej

6. februar 2017

Når Danmarks første Europaskole åbner op for 900 elever på i alt 12.000m2 placeret centralt i Carlsberg Byen, er det med trapper og gelænder fra Scan Trapper A/S.

Ordren består udendørs af flere store ramper og trapper samt 120 m specialgelænder. Indendørs skal vi producerer store lærings og fordelingstrapper samt flere flugtvejstrapper og gelænder omkring trappehuller. 

Skolen vil tiltrække elever fra hovedstadsområdet og skaber internationale skolepladser i København, der sammen med de mange studerende på Campus Carlsberg (UCC) gør bykvarteret mangfoldigt og attraktivt. Europaskolen åbner i august 2018.
Tilknyttet fil:     (73 Kb)
Nyeste cases
24-05-2017
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
06-02-2017
Åbyen i Århus
Scan Trapper A/S er godt igang med montage af altanerne ved Åbyen i Århus. Projektet som kan betegnes som den største enkeltstående ordre i Scan Trappers historie, er bestående af 136 altaner, 200m gelænder på tagterrasser, Gelænder til 8 betontrapper i 6 etager, samt flere udendørs flugtvejs trapper.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk