Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

PostNord bygger kæmpe lager og pakketerminal i Køge

6. september 2017

Scan Trapper A/S har vundet trappentreprisen på PostNords nye lager og pakketerminal i Køge.

Entreprisen indeholder i hovedtræk. 2 stk. 15 meter høje halvsvingstrapper til taget. 2. stk 10 meter høje halvsvingstrapper til tag. 30 stk rampetrapper. 5 stk halvsvings trapper til entresol. 240 m gelænder på entresol. 8 stk småtrapper. Gelænder på betontrapper og 400 stk. pullerter. Alt fordelt på tredjepartslogistikhallen og pakke- og godsterminal hallen.

PostNord satser massivt på tredjepartslogistik (TPL) med opførelsen af et nyt 31.000 kvadratmeter stort state of the art TPL-lager. Ved siden af opføres samtidig en 25.000 kvadratmeter stor samlet pakke- og godsterminal. PostNord har valgt at placere det nye byggeri i Køge, der er et vigtigt brohoved for landtransport mellem Norden og resten af Europa. Aftalen vil sikre flere hundrede nye arbejdspladser i byen.

TPL-lageret bliver en af Danmarks største TPL-enheder målt på palle- og pakkekapacitet, og opførelsen tæt sammen med den nye pakke- og godsterminal i Køge bliver en markant styrkelse for dansk e-handel og for e-handlere i Norden.
Tilknyttet fil:     (219 Kb)
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk