Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Scan Trapper A/S udvider ejerkredsen

20. marts 2019
Scan Trapper A/S udvider ejerkredsen, idet Michael Martinsen er indtrådt i selskabet pr 1/1 2019.
 
Michael har været ansat i virksomhenden som projektleder siden august 2016.
Michael har dog en fortid som både smed og produktionsleder hos Scan Trapper A/S inden han i 2012 besluttede sig for at skifte spor og søge ind på uddannelsen som bygningskonstruktør.
 
"Lige fra Michael blev ansat har vi kigget på mulighederne for et medejerskab, som et naturligt led i et igangværede generationsskifte i virksomheden. De sidste dokumenter er nu underskrevet og det er blevet en realitet - Det er vi både glade og stolte over" udtaler Direktør Jesper Særkjær.
 
Michael varetager fortsat projektlederopgaverne med mere fokus på "nyt salg" samt at servicerer vore nuværende kunder.Tilknyttet fil:     (3537 Kb)
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk