Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Espelund Børnehave i Irmabyen ved Rødovre

19. juli 2019
Til dette projekt har Scan Trapper A/S leveret trapper, altaner og gelænder. Flere af elementerne indgår som en integreret del af børnenes lege og udfoldelsesareal.

Daginstitutionen er opført i to plan og er cirka 1800 kvadratmeter. Den skal rumme 180 børn og bliver en lys og moderne daginstitution. Udenfor kommer der en naturlegeplads med masser af udfordringer og aktiviteter for børnene, som både inden- og udendørs vil kunne tage en rutsjebane ned fra 1. sal. Daginstitutionens tag bliver begrønnet, så bygningen falder ind i omgivelserne. En flot institution i høj kvalitet, så det lever op til standarden i Rødovre.Tilknyttet fil:     (4438 Kb)
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk