Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Komplicerede flugtvejsopgaver kræver kvalificeret planlægning, og det er vi gode til hos Scan Trapper A/S.

18. marts 2020
Komplicerede flugtvejsopgaver kræver kvalificeret planlægning, og det er vi gode til hos Scan Trapper A/S.
Det var på mange måder en lidt speciel opgave der skulle løses da Arla Foods Ingredients Group P/S, Danmark Protein udviddede med et nyt spraytørringsanlæg (tårn 5) i Nr. Vium.
Der var ønsker og krav til dørplaceringer, lange fordelingsreposer, adgang til tage i flere niveauer, montage arbejde i ekstrem højde.....og så var montageforholdene uhyggeligt vanskelige.
Herunder ses resultatet, som både vi og kunden er yderst tilfredse med.



Tilknyttet fil:    Skywork igang med de første bærekonsoller (112 Kb)
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk