Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

MCHs ny renoverede hovedindgang

19. januar 2021
Scan Trapper A/S er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på MCH's ny renoverede hovedindgang.
Formålet med projektet var at skabe en opdateret og mere tidssvarende hovedbygning med materialer og elementer, som kendes fra ankomstbygningen ved Boxen.
MCH skriver i en pressemeddelelse den 6. maj 2020 :
"De tre pyramideformede glaspartier på MCH Messecenter Hernings hovedbygning er snart fortid. I denne uge sættes tredje fase af projektet Fremtidens MCH i gang, og det indebærer en renovering af indgangspartiet på Vardevej.
Formålet er at skabe et sammenhængende helhedsindtryk, og hovedbygningen vil således få samme arkitektoniske udtryk som Ankomstbygningen ved Jyske Bank Boxen. Besøgende i messecentret kan derfor se frem til at blive mødt af fornyede udearealer, en ny facade samt en opdateret hovedbygning med materialer og elementer, som de kender fra Ankomstbygningen "Tilknyttet fil:    Flot lysindfald i de store atriums (3220 Kb)
Nyeste cases
19-01-2021
Tårs Vandtårn
Fedt at Scan Trapper A/S fik lov til at være med i dette spændende projekt. Og dejligt at arkitekterne syntes at der skulle en ordentlig trappe til.. Læg specielt mærke til det kunsteriske gelænder. Det gav smeden lidt mere at tænke over end normalt. Projektet er udviklet i et partnerskab mellem Tårs Borgerforening, skolen, borgere og Tårs Vandværk. En renovering og indretning af tårnet, hvor rummene kan bruges til undervisning af skolens elever og aktiviteter for unge. Fra plateauet på toppen kan udsigten nydes over Tårs og et kig omkring i det vendsysselske landskab. Der bliver mulighed for rappelling og klatreaktiviteter. Tårs Vandværk har opnået finansiering af projektet med fondsmidler Arbejdet med projektering, udarbejdelse af udbudsmateriale, udbud er igangsat Realisering forventes at være i efterår 2018 – forår 2019
Læs mere
19-01-2021
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk