Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Nyt domicil til Tysk Shippingfirma


Tysk Shippingfirma

I forbindelse med at shippingfirmaet ønskede at samle sine aktiviteter i et nyt domicil i Relling har Scan Trapper A/S leveret denne udfordrende special Trappe. Trappen som er i 3 etager er udformet som en svunget halvsvingstrappe med glasgelænder og rustfri håndliste. Det var arkitetkens ønske at kontormiljøet skulle fremstå råt, som en brugt lagerhal. Trappen og de antikke maritime effekter biddrager efter vores overbevisning godt til dette ønske.

Glasvæg som adskillelse

 

Urværket

Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk