Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Blue Hors


Blue Hors

Leverencen bestod blandt andet af udendørs trapper og gelænder, samt specialtrapper og indspændt glas i opvisningshallen.
Projektet omfatter en ny opvisningshal, nye tidssvarende stalde, et særskilt staldafsnit til hopper til bedækning samt nye løsdriftsstalde til stutteriets opdræt samt udendørs ridebaner og en renovering af det eksisterende.
Den nye opvisningshal er tegnet af E+N Arkitektur, og har 1000 faste siddepladser plus ståpladser. Der er kælet for de arkitektoniske helheder igennem facadedesign og store lysindfald i den nye opvisningshal. Ud over ridebanen på 26 x 70 meter vil hallen have 1000 faste tilskuerstole, VIP-sektion, rytterstue og mødelokaler med plads til 150 deltagere.

Hjerteformet træhåndliste

Den smukke hjerteformede egetræshåndliste afslutter det indspændte glas

Halvsvingstrappe

Kvartsvingstrappen forbinder de to plan i VIP sektionen

Udvendig gelænder

Gelænderet på den udendørs tegterrasse er 

Ridebanen

Den imponerende udsigt fra speakerboksen

Udendørs Trappe

Flugtvejen fra tribunen sker via 3 stk. kraftige udendørs flugtvejstrapper fra tibunen.
Den bærende søjle i hjørnet af reposen er ikke nødvendig da reposet er forbundet til bygningen som en indspændt konstruktion.
Nyeste cases
24-05-2017
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
06-02-2017
Åbyen i Århus
Scan Trapper A/S er godt igang med montage af altanerne ved Åbyen i Århus. Projektet som kan betegnes som den største enkeltstående ordre i Scan Trappers historie, er bestående af 136 altaner, 200m gelænder på tagterrasser, Gelænder til 8 betontrapper i 6 etager, samt flere udendørs flugtvejs trapper.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk