Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Pyramiden i Kolding


Pyramiden i Kolding

Scan Trapper A/S har leveret denne smukke spindeltrappe til Pyramiden i Kolding.
Pyramiden er en af Koldings mest markante ejendomme. Den er opført i 1999 og har et samlet erhvervsareal på 813kvadratmeter
Efter at bygning i noget tid har stået tom, skulle den i forbindelse med sit nye formål renoveres og moderniseres.
Spindeltrappen med den udvendige kassevange og medløbergelænder, snor sig som et smukt møbel i det specielle pyramide-rum.
Glastrinene giver både lysgennemtrængning og et flot farvespil på vægge og gulv. Trappen afsluttes med en formspændt olieret egetræshåndliste.

Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk