Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Profil


Siden opstarten af Scan Trapper A/S i 1989, har firmaet udviklet sig til at være en seriøs og kompetent samarbejdspartner, når det drejer sig om levering af ståltrapper.
Produkterne afsættes primært i Danmark, men eksport udgør dog en stigende del af afsætningen. De primære eksportmarkeder er Tyskland, England og Norge.
SCAN-TRAPPER A/S afsætter sine produkter til håndværksmestre større smedevirksomheder og entreprenører. Bygherreleverancer forekommer ofte, dog sælges der kun til momsregistrerede virksomheder.
Et væsentligt element i fremstillingen af ståltrapper er svejsning. Hos SCAN-TRAPPER A/S har alle smede derfor svejsecertifikat, ligesom hele virksomheden er godkendt af de tyske myndigheder til fremstilling af bærende stålkonstruktioner. Kvaliteten af vores produkter sikres gennem et internt system, som tager vare på alt fra projektering til montage. Medlemskabet af DTK (Dansk Trappe Kontrol) betyder at både produkter og kontrolsystemer kontrolleres ved uanmeldte besøg fra Teknologisk Institut. 

GLOBAL er navnet på spindeltrapper, fremstillet under et særligt koncept.

GLOBAL spindeltrapper udgør en større og større del af omsætningen hos SCAN-TRAPPER A/S. Gennem produktudvikling og maskinudvikling er det lykkes SCAN-TRAPPER A/S at kunne tilbyde individuelle løsninger til både udendørs og indendørs brug. 
Scan Trapper A/S har fokus på at holde fast i den virksomhedskultur som virksomheden har udviklet i gennem årene, med udgangspunkt i nedenstående :
Vi skal...   Overholde hvad vi lover
  Have ensartet kvalitet
  Være ærlige
  Være troværdige
  Behandle henvendelser hurtigt
  Behandle reklamationer omgående og seriøst
  Have et godt arbejdsmiljø
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk