Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Profil


Siden opstarten af Scan Trapper A/S i 1989, har firmaet udviklet sig til at være en seriøs og kompetent samarbejdspartner, når det drejer sig om levering af ståltrapper.
Produkterne afsættes primært i Danmark, men eksport udgør dog en stigende del af afsætningen. De primære eksportmarkeder er Tyskland, England og Norge.
SCAN-TRAPPER A/S afsætter sine produkter til håndværksmestre større smedevirksomheder og entreprenører. Bygherreleverancer forekommer ofte, dog sælges der kun til momsregistrerede virksomheder.
Et væsentligt element i fremstillingen af ståltrapper er svejsning. Hos SCAN-TRAPPER A/S har alle smede derfor svejsecertifikat, ligesom hele virksomheden er godkendt af de tyske myndigheder til fremstilling af bærende stålkonstruktioner. Kvaliteten af vores produkter sikres gennem et internt system, som tager vare på alt fra projektering til montage. Medlemskabet af DTK (Dansk Trappe Kontrol) betyder at både produkter og kontrolsystemer kontrolleres ved uanmeldte besøg fra Teknologisk Institut. 

GLOBAL er navnet på spindeltrapper, fremstillet under et særligt koncept.

GLOBAL spindeltrapper udgør en større og større del af omsætningen hos SCAN-TRAPPER A/S. Gennem produktudvikling og maskinudvikling er det lykkes SCAN-TRAPPER A/S at kunne tilbyde individuelle løsninger til både udendørs og indendørs brug. 
Scan Trapper A/S har fokus på at holde fast i den virksomhedskultur som virksomheden har udviklet i gennem årene, med udgangspunkt i nedenstående :
Vi skal...   Overholde hvad vi lover
  Have ensartet kvalitet
  Være ærlige
  Være troværdige
  Behandle henvendelser hurtigt
  Behandle reklamationer omgående og seriøst
  Have et godt arbejdsmiljø
Nyeste cases
17-11-2023
Danske Banks Ny hovedsæde i Postbyen
Vi har de sidste 4 år arbejdet med historiens største ordre hos Scan Trapper A/S. 31 vindeltrapper, 1700 m stålværn og meget meget mere.. Vi er nu nået til vejs ende og er utrolig stolte at resultatet.
Læs mere
08-04-2022
Rudolf Steiner Schule i Hamborg
Scan Trapper A/S har netop afsluttet dette meget komplicerede projekt på Rudolf Steiner Schule i Hamborg. Der var stillet store krav til flugtvej i forbindelse med en renovering og undvigelse af skolen. De over 100 år gamle bygninger var ikke ens og der var udmuringer, sålbænke og gesimser alle vegne. Et spændende projekt som har stillet store krav til projektering og udførelse. Produktionen og montage gik over alt forventning og her ses så resultatet. En Rudolf Steiner-skole er en skole som bygger på østrigeren Rudolf Steiners uddannelsesfilosofi, som har sit udspring i antroposofien. Skolerne lægger vægt på at uddanne hele barnet og på at fremme kreativitet. Kunstneriske fag, organiske former og naturlige materialer spiller en stor rolle i undervisningen. Rette vinkler undgås, da de ikke findes i naturen. Skolefagligt er eleverne på niveau med tilsvarende alderstrin i folkeskolen.
Læs mere
05-01-2022
Green Solutions House – Ny hotelfløj
Vi har i efteråret leveret indvendige trapper og værn, udvedige flugtvejstrapper og altanværn til dette grønne og nytænkende projekt på Bornholm. Bygningen er opført hovesagligt af massive CLT-træelementer og er en af de første af sin slags i Danmark og kommer til at være en del af læren om fremtidige CLT-byggerier i Danmark.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk