Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

SIA Baltic Stairs


Scan Trapper A/S datterselskab i Letland hedder "SIA Baltic Stairs"

Udsigten til mangel på arbejdskraft i Danmark

Udsigten til mangel på arbejdskraft og ønsket om at holde konkurrancekraft fik Scan Trapper A/S, sammen med en samarbejdspartner i branchen, til at kigge sig om efter nye produktionsmuligheder.

Efter et større analysearbejde faldt valget på Letland, hvor der er købt bygninger med stor udviklingspotentiale. Der blev ansat en ingeniør som efter at have arbejdet et år hos Scan Trapper A/S, nu står for produktion og salg i Letland.

Produktionen begynder

I juli 2008 påbegyndte vi produktion i vort værksted i Sigulda 50 km uden for Riga.Værkstedet i Letland har givet os mulighed for at producerer billigere og dermed opnå den konkurrencedygtighed som dagens marked efterspørger. I Letland har det ikke været et problem at få kvalificeret arbejdskraft, ligesom kvalitet og leveringssikkerhed overstiger alle forventninger. 

Gruppebillede

Her ses et gruppebillede af medarbejdere hos "SIA Baltic Stairs"

Moderne produktionsfaceliteter

Værkstedet er udført med fokus på flow og arbejdsmiljø, og matcher til fulde et moderne dansk smedeværksted.

Også underleverendør

Scan Trapper A/S har en forventning om at værkstedet på længere sigt ikke alene skal leverer til Scan Trapper A/S, men også komme til at producerer underleverandørarbejde som ligger inden for deres kompetanceområde.
Udviklingen fortsætter og vi har nu ansat endnu en ingeniør som udfører konstruktionstegninger og produktionsforberedende arbejde.
Nyeste cases
17-11-2023
Danske Banks Ny hovedsæde i Postbyen
Vi har de sidste 4 år arbejdet med historiens største ordre hos Scan Trapper A/S. 31 vindeltrapper, 1700 m stålværn og meget meget mere.. Vi er nu nået til vejs ende og er utrolig stolte at resultatet.
Læs mere
08-04-2022
Rudolf Steiner Schule i Hamborg
Scan Trapper A/S har netop afsluttet dette meget komplicerede projekt på Rudolf Steiner Schule i Hamborg. Der var stillet store krav til flugtvej i forbindelse med en renovering og undvigelse af skolen. De over 100 år gamle bygninger var ikke ens og der var udmuringer, sålbænke og gesimser alle vegne. Et spændende projekt som har stillet store krav til projektering og udførelse. Produktionen og montage gik over alt forventning og her ses så resultatet. En Rudolf Steiner-skole er en skole som bygger på østrigeren Rudolf Steiners uddannelsesfilosofi, som har sit udspring i antroposofien. Skolerne lægger vægt på at uddanne hele barnet og på at fremme kreativitet. Kunstneriske fag, organiske former og naturlige materialer spiller en stor rolle i undervisningen. Rette vinkler undgås, da de ikke findes i naturen. Skolefagligt er eleverne på niveau med tilsvarende alderstrin i folkeskolen.
Læs mere
05-01-2022
Green Solutions House – Ny hotelfløj
Vi har i efteråret leveret indvendige trapper og værn, udvedige flugtvejstrapper og altanværn til dette grønne og nytænkende projekt på Bornholm. Bygningen er opført hovesagligt af massive CLT-træelementer og er en af de første af sin slags i Danmark og kommer til at være en del af læren om fremtidige CLT-byggerier i Danmark.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk