Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

SIA Baltic Stairs


Scan Trapper A/S datterselskab i Letland hedder "SIA Baltic Stairs"

Udsigten til mangel på arbejdskraft i Danmark

Udsigten til mangel på arbejdskraft og ønsket om at holde konkurrancekraft fik Scan Trapper A/S, sammen med en samarbejdspartner i branchen, til at kigge sig om efter nye produktionsmuligheder.

Efter et større analysearbejde faldt valget på Letland, hvor der er købt bygninger med stor udviklingspotentiale. Der blev ansat en ingeniør som efter at have arbejdet et år hos Scan Trapper A/S, nu står for produktion og salg i Letland.

Produktionen begynder

I juli 2008 påbegyndte vi produktion i vort værksted i Sigulda 50 km uden for Riga.Værkstedet i Letland har givet os mulighed for at producerer billigere og dermed opnå den konkurrencedygtighed som dagens marked efterspørger. I Letland har det ikke været et problem at få kvalificeret arbejdskraft, ligesom kvalitet og leveringssikkerhed overstiger alle forventninger. 

Gruppebillede

Her ses et gruppebillede af medarbejdere hos "SIA Baltic Stairs"

Moderne produktionsfaceliteter

Værkstedet er udført med fokus på flow og arbejdsmiljø, og matcher til fulde et moderne dansk smedeværksted.

Også underleverendør

Scan Trapper A/S har en forventning om at værkstedet på længere sigt ikke alene skal leverer til Scan Trapper A/S, men også komme til at producerer underleverandørarbejde som ligger inden for deres kompetanceområde.
Udviklingen fortsætter og vi har nu ansat endnu en ingeniør som udfører konstruktionstegninger og produktionsforberedende arbejde.
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk