Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sponsorer


Håndbold i vores lokalområde

Dansk Håndbold må siges at være en stor succes. Håndbold begejstrer næsten alle, spillerne er landskendte, og de store udenlandske stjerner spiller også i den danske lige. Samtidig er spillet blevet mere dynamisk og meget hurtigere og eksponeringen har rent mediemæssigt har aldrig været større.
Det er med den baggrund vi finder det interressant at sponserer håndbolden i vores lokalområde, og så er vi jo selvfølgelig selv på lægterne når "drengene" spiller.

Skjern Håndbold og Erhvervsklubben "Red and Greens"

Erhvervsklubben Reds & Greens blev etableret i 1995 - med følgende mål:

- At sætte fokus på Skjern og Vestjylland gennem sportslige resultater
- At skabe et økonomisk bagland for udviklingen af Skjern Håndbolds eliteafdeling
- At skabe et solidt netværk, hvor erhvervsmæssige relationer styrkes gennem personlige bekendtskaber

Her et par billeder fra Skjern Håndbolds kamp mod Nordsjælland Håndbold den 10 september 2010

FC Midtjylland CLUB 2012

Scan Trapper er en af de mange virksomheder i regionen, der brænder for FC Midtjylland, men som ikke har mulighed for at tegne et større sponsorat. Et firma som vores giver ulvene med CLUB 2012 chancen for at blive en del af FC Midtjylland-familien for et symbolsk årligt beløb.
Målet med CLUB 2012 er at samle de midt og vestjyske virksomheder, så vi sammen kan sætte både FC Midtjylland og regionen på landkortet og ikke mindst forstærke det regionale erhvervssamarbejde via netværkstiltag.

Statens Museum for Kunst

I foråret 2010 kunne vi se det som en sjov mulighed at indgå i et samarbejde med SMK i forbindelse med udstillingen af den engelske kunstner Lindsay Seers.
De ønskede et 22 m2 stort repose som skulle indgå som et element i Lindsay Seers udstilling.

Her set et par billeder fra udstillingen.
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk