Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Sponsorer


Håndbold i vores lokalområde

Dansk Håndbold må siges at være en stor succes. Håndbold begejstrer næsten alle, spillerne er landskendte, og de store udenlandske stjerner spiller også i den danske lige. Samtidig er spillet blevet mere dynamisk og meget hurtigere og eksponeringen har rent mediemæssigt har aldrig været større.
Det er med den baggrund vi finder det interressant at sponserer håndbolden i vores lokalområde, og så er vi jo selvfølgelig selv på lægterne når "drengene" spiller.

Skjern Håndbold og Erhvervsklubben "Red and Greens"

Erhvervsklubben Reds & Greens blev etableret i 1995 - med følgende mål:

- At sætte fokus på Skjern og Vestjylland gennem sportslige resultater
- At skabe et økonomisk bagland for udviklingen af Skjern Håndbolds eliteafdeling
- At skabe et solidt netværk, hvor erhvervsmæssige relationer styrkes gennem personlige bekendtskaber

Her et par billeder fra Skjern Håndbolds kamp mod Nordsjælland Håndbold den 10 september 2010

FC Midtjylland CLUB 2012

Scan Trapper er en af de mange virksomheder i regionen, der brænder for FC Midtjylland, men som ikke har mulighed for at tegne et større sponsorat. Et firma som vores giver ulvene med CLUB 2012 chancen for at blive en del af FC Midtjylland-familien for et symbolsk årligt beløb.
Målet med CLUB 2012 er at samle de midt og vestjyske virksomheder, så vi sammen kan sætte både FC Midtjylland og regionen på landkortet og ikke mindst forstærke det regionale erhvervssamarbejde via netværkstiltag.

Statens Museum for Kunst

I foråret 2010 kunne vi se det som en sjov mulighed at indgå i et samarbejde med SMK i forbindelse med udstillingen af den engelske kunstner Lindsay Seers.
De ønskede et 22 m2 stort repose som skulle indgå som et element i Lindsay Seers udstilling.

Her set et par billeder fra udstillingen.
Nyeste cases
08-04-2022
Rudolf Steiner Schule i Hamborg
Scan Trapper A/S har netop afsluttet dette meget komplicerede projekt på Rudolf Steiner Schule i Hamborg. Der var stillet store krav til flugtvej i forbindelse med en renovering og undvigelse af skolen. De over 100 år gamle bygninger var ikke ens og der var udmuringer, sålbænke og gesimser alle vegne. Et spændende projekt som har stillet store krav til projektering og udførelse. Produktionen og montage gik over alt forventning og her ses så resultatet. En Rudolf Steiner-skole er en skole som bygger på østrigeren Rudolf Steiners uddannelsesfilosofi, som har sit udspring i antroposofien. Skolerne lægger vægt på at uddanne hele barnet og på at fremme kreativitet. Kunstneriske fag, organiske former og naturlige materialer spiller en stor rolle i undervisningen. Rette vinkler undgås, da de ikke findes i naturen. Skolefagligt er eleverne på niveau med tilsvarende alderstrin i folkeskolen.
Læs mere
05-01-2022
Green Solutions House – Ny hotelfløj
Vi har i efteråret leveret indvendige trapper og værn, udvedige flugtvejstrapper og altanværn til dette grønne og nytænkende projekt på Bornholm. Bygningen er opført hovesagligt af massive CLT-træelementer og er en af de første af sin slags i Danmark og kommer til at være en del af læren om fremtidige CLT-byggerier i Danmark.
Læs mere
19-01-2021
Tårs Vandtårn
Fedt at Scan Trapper A/S fik lov til at være med i dette spændende projekt. Og dejligt at arkitekterne syntes at der skulle en ordentlig trappe til.. Læg specielt mærke til det kunsteriske gelænder. Det gav smeden lidt mere at tænke over end normalt. Projektet er udviklet i et partnerskab mellem Tårs Borgerforening, skolen, borgere og Tårs Vandværk. En renovering og indretning af tårnet, hvor rummene kan bruges til undervisning af skolens elever og aktiviteter for unge. Fra plateauet på toppen kan udsigten nydes over Tårs og et kig omkring i det vendsysselske landskab. Der bliver mulighed for rappelling og klatreaktiviteter. Tårs Vandværk har opnået finansiering af projektet med fondsmidler Arbejdet med projektering, udarbejdelse af udbudsmateriale, udbud er igangsat Realisering forventes at være i efterår 2018 – forår 2019
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk