Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ståltrapper


Vi er specialister indenfor ståltrapper

Der findes mange forskellige former for ståltrapper, som bruger til at løse forskellige opgaver.
 
Vores slogan: "Intet er for stort, intet er for småt" bygger på virkeligheden og betyder at ligemeget hvilket omfang dit trappeprojekt har, så kan vi løse opgaven for dig.
 
Scan Trapper A/S er specilist indenfor ståltrapper og vores mange årige erfaring med forskellige ståltrappe projekter, kombineret med vores faglige ekspertise, har gjort os i stand til at løse alle opgaver.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om netop dit projekt og hvordan vi kan løse din problemstilling.
 
 
Vi har igennem mange års produktudvikling og udvikling af specialmaskiner til formålet, specialiseret os indenfor spindeltrapper. Specielt trappen kendt som GLOBAL-trappen er et af vores varemærker.
 
Vores medarbejdere er veluddannede og erfarende indenfor alle facetter af ståltrappeproduktion. Fra første fase af projektet, til din ståltrappe står færdig vejleder, guider og kommunikere vi, så du altid ved hvor i processen vi er.
Nyeste cases
17-11-2023
Danske Banks Ny hovedsæde i Postbyen
Vi har de sidste 4 år arbejdet med historiens største ordre hos Scan Trapper A/S. 31 vindeltrapper, 1700 m stålværn og meget meget mere.. Vi er nu nået til vejs ende og er utrolig stolte at resultatet.
Læs mere
08-04-2022
Rudolf Steiner Schule i Hamborg
Scan Trapper A/S har netop afsluttet dette meget komplicerede projekt på Rudolf Steiner Schule i Hamborg. Der var stillet store krav til flugtvej i forbindelse med en renovering og undvigelse af skolen. De over 100 år gamle bygninger var ikke ens og der var udmuringer, sålbænke og gesimser alle vegne. Et spændende projekt som har stillet store krav til projektering og udførelse. Produktionen og montage gik over alt forventning og her ses så resultatet. En Rudolf Steiner-skole er en skole som bygger på østrigeren Rudolf Steiners uddannelsesfilosofi, som har sit udspring i antroposofien. Skolerne lægger vægt på at uddanne hele barnet og på at fremme kreativitet. Kunstneriske fag, organiske former og naturlige materialer spiller en stor rolle i undervisningen. Rette vinkler undgås, da de ikke findes i naturen. Skolefagligt er eleverne på niveau med tilsvarende alderstrin i folkeskolen.
Læs mere
05-01-2022
Green Solutions House – Ny hotelfløj
Vi har i efteråret leveret indvendige trapper og værn, udvedige flugtvejstrapper og altanværn til dette grønne og nytænkende projekt på Bornholm. Bygningen er opført hovesagligt af massive CLT-træelementer og er en af de første af sin slags i Danmark og kommer til at være en del af læren om fremtidige CLT-byggerier i Danmark.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk