Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ståltrapper


Vi er specialister indenfor ståltrapper

Der findes mange forskellige former for ståltrapper, som bruger til at løse forskellige opgaver.
 
Vores slogan: "Intet er for stort, intet er for småt" bygger på virkeligheden og betyder at ligemeget hvilket omfang dit trappeprojekt har, så kan vi løse opgaven for dig.
 
Scan Trapper A/S er specilist indenfor ståltrapper og vores mange årige erfaring med forskellige ståltrappe projekter, kombineret med vores faglige ekspertise, har gjort os i stand til at løse alle opgaver.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om netop dit projekt og hvordan vi kan løse din problemstilling.
 
 
Vi har igennem mange års produktudvikling og udvikling af specialmaskiner til formålet, specialiseret os indenfor spindeltrapper. Specielt trappen kendt som GLOBAL-trappen er et af vores varemærker.
 
Vores medarbejdere er veluddannede og erfarende indenfor alle facetter af ståltrappeproduktion. Fra første fase af projektet, til din ståltrappe står færdig vejleder, guider og kommunikere vi, så du altid ved hvor i processen vi er.
Nyeste cases
19-01-2021
Tårs Vandtårn
Fedt at Scan Trapper A/S fik lov til at være med i dette spændende projekt. Og dejligt at arkitekterne syntes at der skulle en ordentlig trappe til.. Læg specielt mærke til det kunsteriske gelænder. Det gav smeden lidt mere at tænke over end normalt. Projektet er udviklet i et partnerskab mellem Tårs Borgerforening, skolen, borgere og Tårs Vandværk. En renovering og indretning af tårnet, hvor rummene kan bruges til undervisning af skolens elever og aktiviteter for unge. Fra plateauet på toppen kan udsigten nydes over Tårs og et kig omkring i det vendsysselske landskab. Der bliver mulighed for rappelling og klatreaktiviteter. Tårs Vandværk har opnået finansiering af projektet med fondsmidler Arbejdet med projektering, udarbejdelse af udbudsmateriale, udbud er igangsat Realisering forventes at være i efterår 2018 – forår 2019
Læs mere
19-01-2021
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk