Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Trappe priser


Priser på trapper

Priser på trapper varierer meget, alt afhængig af om det er en indendørs trappe eller udendørs trappe, spindeltrappe eller lige trappe. Materiale valg og størrelsen på trappen har selvfølgelig også meget at sige, når det kommer til prisen på trapper.
 
Den mest nøjagtige pris på den trappe du drømmer om får du altid hvis du kontakter os, så vi kan lave et uforpligtende tilbud som er tilpasset netop dine krav.
 
Men vi har en prisberegner som du kan prøve, hvis du er på udkig efter prisen en spindeltrappen.
Klik på boksen i venstre side og indtast mål og ønsker og der vil blive beregnet et prisoverslag.
 
Du kan også lade dig inspirere af nogle af de trapper og løsninger vi tidligere har lavet:
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk