Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Baldakin


Scan Trapper A/S laver også baldakiner!

Vi er selvfølgelig specialister indenfor trapper, men vidste du at Scan Trapper A/S også laver baldakiner? Vi er den helt rigtige samarbejdspartner hvis du gerne vil have en baldakin.
 
Hvis du er træt af at blive våd mens du står og skal låse din hoveddør eller er dit personale træt af, at de i regnvejr bliver våde når de skal låse personaleindgangen op? Så er en baldakin den helt rigtige løsning!
 
Vores dygtige medarbejder følger både udformningen og opsætningen af din baldakin helt til dørs, så intet på noget tidspunkt i processen er overladt til tilfældighederne. Vi udvikler altid vores produkter i tæt dialog med kunden og her er fokus hele tiden på kommunikation, så begge partner aldrig er i tvivl om hvor i processen man er og hvornår man kan forvente projektet færdiggjort.
 
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk