Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Dansekapellet – Københavns Kommunes danse- og bevægelseshus


Dansekapellet – Københavns Kommunes danse- og bevægelseshus

I forbindelse med en større renovering og ombygning af Kapellet på Bispebjerg til nyt center for dans har Scan Trapper A/S har leveret denne specielle adgangstrappe udført i stål og glas.
Projektet er udarbejdet af DOMUS arkitekter og bliver betalt af Københavns kommune, Nordea Fonden og Lokale og Anlægsfonden. Opgaven har en entreprisesum på over 25 millioner.
Som det ses på billedet har bygningens form stillet store krav til projektering og opmåling.
Her ses den smukke bygning udefra.
Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk