Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Scan Trapper A/S leverer trapper og gelænder til den første rubinmine på Grønland.

21. december 2015
Ordren bestod af fordelingstrapper, reposer og vandret gelænder i forskellige niveauer.
På grund af en presset tidsplan var det et krav fra vores kunde at leveringssikkerheden og tempoet var højt. Vi har derfor projekteret og produceret ordren på under 6 uger.
Det er den canadiske virksomhed True North Gems grønlandske datterselskab, som har fået udnyttelsestilladelsen til at udvinde safirer og rubiner i Aappaluttoq, der også kaldes ”Det røde fjeld”. Virksomheden har store forventninger til den nye mine, der tages i drift allerede i år.
Minen har en forventet levetid på ni år og vil i den periode forarbejde og sælge rubiner til en værdi af over 3,1 milliarder danske kroner. Heraf tilfalder over en milliard danske kroner det grønlandske samfund i form af skatter og royalties.


Nyeste cases
24-05-2017
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
06-02-2017
Åbyen i Århus
Scan Trapper A/S er godt igang med montage af altanerne ved Åbyen i Århus. Projektet som kan betegnes som den største enkeltstående ordre i Scan Trappers historie, er bestående af 136 altaner, 200m gelænder på tagterrasser, Gelænder til 8 betontrapper i 6 etager, samt flere udendørs flugtvejs trapper.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk