Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Scan Trapper A/S vinder historiens største ordre..

19. november 2018
Scan Trapper A/S skal blandt andet producerer og monterer 31 store vindeltrapper til projektet. Vi er stolte af at det efter langt tids forberedelse er lykkedes at lukke denne, for os, meget store ordre. Det bliver en spændende tid og vi er allerede i gang med at projekterer på trapper og gelænder.

Herunder lidt om byggeriet.

Entreprenørvirksomheden Per Aarsleff A/S har indgået kontrakt med Danica Pension om byggeriet af Danske Banks nye hovedsæde på den gamle posthusgrund ved Bernstorffsgade i København.

Byggeriet består af et samlet byggeareal på cirka 113.000 kvadratmeter fordelt på 73.000 kvadratmeter til Danske Banks domicil og 40.000 kvadratmeter til parkering og teknik.

Kontrakten udføres i totalentreprise, og Aarsleff-koncernens selskab Wicotec Kirkebjerg A/S udfører de tekniske installationer.

Danica Pension er bygherre på projektet, COWI er ingeniørrådgiver, og Lundgaard & Tranberg Arkitekter er arkitektrådgiver.

Byggeriet begynder efter planen den 1. juni 2019 og forventes færdigt i 2023. Over 4.000 medarbejdere skal arbejde i Danske Banks nye hovedkvarter.

Kontrakten har en værdi på cirka 3 milliarder kroner og ligger i forlængelse af kontrakterne på nedbrydning og byggegrube, som allerede er i gang.

Fakta

  • I Danske Banks kommende hovedsæde er det planen, at op til 4.150 medarbejdere kan arbejde på samme tid. Herudover er der plads til, at cirka 1.000 gæster kan opholde sig i bygningen.
  • I øjeblikket er Postgrunden blandt andet ved at blive gjort klar til opførelsen af Danske Banks kommende hovedsæde med forventet byggestart i 2019.
  • Det er Lundgaard & Tranberg Arkitekter, som har tegnet Danske Banks nye hovedsæde. Danica Pension er bygherre.
  • Danske Bank lejer det nye domicil på Postgrunden, der ved færdiggørelsen vil være ejet ligeligt af ATP og Danica Pension.
  • Danske Bank solgte i 2016 sit nuværende hovedsæde på Holmens Kanal til Standard Life for 1,4 mia. kr. og bor i dag til leje.Tilknyttet fil:     (398 Kb)
Nyeste cases
24-05-2017
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
06-02-2017
Åbyen i Århus
Scan Trapper A/S er godt igang med montage af altanerne ved Åbyen i Århus. Projektet som kan betegnes som den største enkeltstående ordre i Scan Trappers historie, er bestående af 136 altaner, 200m gelænder på tagterrasser, Gelænder til 8 betontrapper i 6 etager, samt flere udendørs flugtvejs trapper.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk