Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

ESG Rapport for 2022

5. januar 2024
Vi har hermed fornøjelsen af at præsenterer Scan Trapper A/S´s ESG Rapport for 2022.
Den har været lidt længe undervejs, men fremtræder nu i en mere detaljeret og gennemarbejdet udgave sammenlignet med vores 2021/2022 udgave.

Lidt om Klimaregnskab og ESG.
Virksomheder bliver i dag mødt af stigende forventninger og regulatoriske krav til klimarapportering fra investorer, banker, politikere, leverandører, samarbejdspartnere og forbrugere.
Uanset udgangspunktet er første skridt at beregne og dokumentere, hvordan virksomheden påvirker miljøet, og hvor meget drivhusgas der udledes som følge af virksomhedens aktiviteter.

Hvad er et klimaregnskab?
Et klimaregnskab er en opgørelse af virksomheders drivhusgas- og CO2-udledning og er med til at skabe et overblik over virksomhedens klimaaftryk. Med et klimaregnskab er det muligt at forstå, hvor i virksomheden der er emissioner, hvor stor en udledning det svarer til i CO2, og hvordan det udvikler sig over tid. Hvis der skal investeres i CO2-reduktioner, er det nødvendigt først at skabe et overblik over den nuværende udledning.

ESG-rapportering.
ESG står for Environment, Social og Governance, som på dansk kan oversættes til miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige forhold.
ESG er et værktøj, som virksomheder kan bruge til at give et mere nuanceret billede af virksomheden – et supplement til årsregnskaber.

Klimaregnskaber kan indgå i ESG-rapportering, men andre elementer kan også være en del af rapporteringen
f.eks. kønsdiversitet, lønforskelle og arbejdsulykker.
Det er også muligt for virksomheden at fortælle om sit arbejde med f.eks. FN’s 17 Verdensmål.
 
Klik på linket herunder for at sen den fulde rapport :
 


Nyeste cases
17-11-2023
Danske Banks Ny hovedsæde i Postbyen
Vi har de sidste 4 år arbejdet med historiens største ordre hos Scan Trapper A/S. 31 vindeltrapper, 1700 m stålværn og meget meget mere.. Vi er nu nået til vejs ende og er utrolig stolte at resultatet.
Læs mere
08-04-2022
Rudolf Steiner Schule i Hamborg
Scan Trapper A/S har netop afsluttet dette meget komplicerede projekt på Rudolf Steiner Schule i Hamborg. Der var stillet store krav til flugtvej i forbindelse med en renovering og undvigelse af skolen. De over 100 år gamle bygninger var ikke ens og der var udmuringer, sålbænke og gesimser alle vegne. Et spændende projekt som har stillet store krav til projektering og udførelse. Produktionen og montage gik over alt forventning og her ses så resultatet. En Rudolf Steiner-skole er en skole som bygger på østrigeren Rudolf Steiners uddannelsesfilosofi, som har sit udspring i antroposofien. Skolerne lægger vægt på at uddanne hele barnet og på at fremme kreativitet. Kunstneriske fag, organiske former og naturlige materialer spiller en stor rolle i undervisningen. Rette vinkler undgås, da de ikke findes i naturen. Skolefagligt er eleverne på niveau med tilsvarende alderstrin i folkeskolen.
Læs mere
05-01-2022
Green Solutions House – Ny hotelfløj
Vi har i efteråret leveret indvendige trapper og værn, udvedige flugtvejstrapper og altanværn til dette grønne og nytænkende projekt på Bornholm. Bygningen er opført hovesagligt af massive CLT-træelementer og er en af de første af sin slags i Danmark og kommer til at være en del af læren om fremtidige CLT-byggerier i Danmark.
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk