Alt indenfor trapper, altaner og gelænder udført i stål
PRODUKTER

Fagforeningshuset i Skive


Hovedtrappen der forbinder de 3. etager

HK MidtVest ser frem til snart at kunne betjene sine medlemmer i nye omgivelser i Skive. Byggeriet af det nye fælles "Fagforeningshuset" i Skive er nemlig færdig med første åbningsdag den 11. juli 2011 for HK MidtVest i det nye hus.
Gennem det meste af vinteren er der blevet bygget på det nye hus, som udover HK MIdtVests afdelingskontor også kommer til at huse, LO, Dansk Metal, 3F og FOA. Der er gode fælles faciliteter i huset, som fx reception, kantine og flere mødelokaler.

Indvendig værn omkring mini atrium

Udvendig flugtvejstrappe ophængt på konsoller

Udvendig værn

Nyeste cases
15-04-2019
Europaskolen i Carlsbergbyen
Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. Scan Trapper A/S har leveret store adgangs trapper både udendørs og indendørs samt gelænder til den spændende skole.
Læs mere
03-04-2019
Vindeltrappe til Folgefonnsenteret i Rosendal
Scan Trapper har leveret denne smukke vindeltrappe til et besøgscenter i Norge. Trappen er udført med trin og gelænder i glas, samt dobbelt håndliste i slebet rustfri stål. På centeret skal en ny interaktiv udstilling fortælle historien om livet i fjorden samt det omgivende miljø og naturpark.
Læs mere
24-05-2017
Salling Aalborg
Ved nogle kontorbygninger i forbindelse med butikscenteret Salling Aalborg, skulle der på grund af ændrede formål bruges en flugtvej. Flugtvejen skulle have afgang fra flere niveauer og gå til en tagterrasse. Lige en opgave for Scan Trapper A/S
Læs mere
SCAN-TRAPPER A/S  |   Cedervej 12  |   DK-7400  Herning  |   +45 9721 3388  |   mail@scantrapper.dk